Matura 25 - Alexa

 

Dobio sam puno poruka posle postavljanja strane sa fotografijama - hvala svima na lepim rečima, uz posebne izraze divljenja kolegi koji je shvatio da onaj string ^|~&@$*^$~#+#^ ima određeni enigmatski smisao.

Da odgovorim i na najčešće postavljano pitanje - ko su ONE koje se dobiju klikom na prvu sliku naših dragih drugarica iz škole... ne znam tačno, neke budvanske maturantkinje. Pa vi sad vidite gde je bilo bolje ići u školu (ovde, naravno :))

Najzad, da prenesem(o) zahvalnost Otku, Raši, Kikiju i Pepi koji su se angažovali oko organizacije, a i Cvrčku koji se isprsio za kaparu. Takođe prenosim informaciju od Gaza da smo bili u maleeeeckom minusu - nešto vezano za broj gostiju i muzičara i kelnera koji iznose piće i tako to - ali se tu našao Paki sa nekih volšebno sačuvanih 250 evra viška od prošle proslave, pa Gaz nije morao da ostane da pere sudove posle žurke.

Slike koje slede poslao je Aleksa - ako je još neko škljocao naokolo (a jeste!) neka piše!

 

horizontal rule

 

       
       
       
       
 

 

 

horizontal rule

 

Home Dvor Jeca i Dejan Nova 2000 Nova 2001 INFOFEST 2003 Godišnjica mature Sezam u Centru Sa starim prijateljima Matura + (2)5 godina